ШТА ТЕ ОЧЕКУЈЕ НА ФОРУМУ

Ако си неко ко воли природу искористи прилику и пријави се за једно од многобројних мини излета, путовања и камповања. Оно ти прижа могућност да упознаш нове дестинације у Србији и региону, стекнеш нове пријатеље за цео живот, добро се забавиш, научиш нешто ново и квалитетно искористиш слободно време.
Пробај да замислиш свој викенд одмор?

Камповање

Замислите да сте у природи са још 1000 младих из целе Србије и Европе? Замислите да се увече налазите са још 1000 младих поред логорске ватре? Искуства и утисци су предобри, каже Марко Крстески један од наших учесника на Форуму 2016-те године.

Логорска ватра

Предавања и радионице се организују у великим шаторима, после тога имамо прилику да пливамо и сунчамо се на плажи Власинског језера.
Сунце је овде лепше него било где друго, и колико год да смо изложени сунцу нема шансе да изгоримо каже учесница Форума, Николина Генераловић

Сунчање

Власинско језеро заузима огромну површину од чак 15 квадратних километара на којем се налази неколико пловећих (покретних) острва и у много чему представљају атракцију за посетиоце.
Учесници форума имају прилику да се возе катамараном, и уживају у лепотама језера.

Вожња чамцем

Једна од главних физичких активности на Форуму представља пливање. Учесницима је на располагању неколико плажа на којима се налазе инструктори и спасиоци који брину о безбедности свих учесника Форума.
У води организујемо различите спортове а на плажи такмичење и многобројна културна дешавања. (журке, избор за мис форума, караоке итд).

Пливање

После напорних предавања и радионица, свако вече организујемо „Слободне зоне“ у којима млади по жељи могу да организују различите активности и заједничка дружења.

Слободне зоне

У вечерњим сатима на бини гласно пуштамо музику. Учесници Форума могу да уживају уз музику, различите бендове и извођаче са наше естрадне сцене.
Провод је већ проверен и загарантован! За учеснике Форума организоваћемо филмске, психолошке, еколошке, духовне, књижевне, сликарске, иновационе, политичке, спортске радионице, радионице посвећене покретању сопствене фирме, удружења и уопште радионице које вам могу допринети пре свега стицању личних компетиција, умрежавању, размену искустава, реализацију сопствених идеја.

Музичке вечери

Предавања и радионице на различите теме организују признате личности и наши врхунски стручњаци из различитих области друштвеног живота.
Лично поставите питања нашим гостима и очекујте одговоре на сва питања.

Радионице

На Форуму те очекују многе спортске активности од фудбала, одбојке, багминтона, фризбија, игре без граница, до спортова у води, авантура парк и многих других.

Спорт

Форум је идеално место за дружење уз опуштену шетњу, разговор, трчање или једноставно уживање у природи са драгом особом и људима са којима имате заједничке теме

Дружење

Замишљено је да Форум представља ново место за упознавање младих људи из целе Србије, региона и других далеких земаља. Наша идеја је да се на Форуму организује дан упознавања младих са циљем размне искустава покретања сарадње и умрежавања на локалном и националном нивоу.

Упознавање

Учесници Форума имају прилику да своје време проводе у великим шаторима, стичу нове вештине, постављају питања модераторима и гостима Форума и сами дају различите предлоге. Шатори имају називе по нашим великанима Иво Андрић, Никола Тесла, Стефан Немања,

Шатори

Многобројне компаније представиће своје активности и пословање учесницима Форума. Постоје одређене шансе да неко од учесника Форума пронађе комапнију у којој би волео да започне своје радно искустово, усавршава се, напредује и обезбеди себи пристојну егзистенцију. Такође, поред компанија на Форуму биће организовна промоција омладинских организација, са којима Форум има сарадњу, тако да уколико већ нисте члан неке од организација можете да се учланите и постанете лидер или координатор на пројекту.

Промоције

Мултиплатформа је место на вебу за повезивање активних младих у Србији, Републици Српској и расејању. Платформа је замишљена као сервис који ће пружати правовремене информације од значаја за омладински активизам. Такође, путем платформе млади могу да се информишу о активностима и пројектима које реализују њихове колеге, пронађу нове идеје за своје подухвате, мотивишу се и приступе бројним едукативним ресурсима. Чланови платформе имаће прилику да користе бесплатне садржаје неких од пријатеља, спонзора и партнера Форума. Платформа је замишљена као наставак Форума на интернету.

МУЛТИПЛАТФОРМА
Најновије

Објаве

07-07-2018 0

СМЕРНИЦЕ ЗА ДОЛАЗАК НА ФОРУМ ВЛАСИНА 2018

  Драги учесници Форума "Власина 2018" , предлажемо да се упознате са  смерницама како би најједноставније дошли и учествовали на овогоди

24-06-2018 0

ЗАВРШЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕСНИКЕ ФОРУМА ВЛАСИНА 2018 #ФВЛ2018

Драги учесници међународног омладинског форума „Власина 2018“, обавештавамо вас да су пријаве званично завршене! У току дана биће истакнута листа учесника

Останите информисани уз нашу мејлинг листу.